کاربردها و نحوه مصرف کودهای زیستی

مقایسه کود ارگانیک و کود شیمیایی

کودهای زیستی، به عنوان یک دسته مهم از محصولات کشاورزی، به مواد غذایی و مکمل ‌های طبیعی گفته می ‌شود که با استفاده از فرآیندهای زیستی و بیولوژیکی تولید می ‌گردند. این مواد می ‌توانند شامل باکتری ‌ها، قارچ‌ ها، جلبک ‌ها و سایر میکروارگانیسم ‌های مفید باشند که پس از فرآیند تخمیر یا فرآوری، به منظور افزایش حاصلخیزی خاک، بهبود کیفیت محصولات کشاورزی و افزایش سلامت گیاهان مورد استفاده قرار می ‌گیرند. کودهای زیستی با داشتن ترکیبات آلی و زیستی، به طور طبیعی بر چرخه مواد مغذی در اکوسیستم‌ های کشاورزی تأثیر می‌ گذارند و در نتیجه باعث کاهش استفاده از کودهای شیمیایی و افزایش پایداری کشاورزی می ‌شوند. 


با این وجود، تولید و استفاده از کودهای زیستی نیازمند درک دقیق فرآیندهای بیولوژیکی حاکم بر این محصولات و نحوه کاربرد آنها در شرایط مختلف محیطی و زراعی است. طراحی و به کارگیری سیستم‌ های موفق کود زیستی مستلزم داشتن دانش تخصصی در زمینه‌ های میکروبیولوژی، بیوشیمی، فیزیولوژی گیاهی و مدیریت حاصلخیزی خاک می ‌باشد تا بتوان از قابلیت ‌های منحصر به ‌فرد این مواد در راستای دستیابی به کشاورزی پایدار و مدیریت صحیح منابع طبیعی بهره برد.

https://sepaneh.com/fertilizers/organic-fertilizer

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد